Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

 

Taas vähän koronasta

Keväällä, kun kirjoittelin koronan kulusta, elimme toivossa, että kun tämä on voitettu, niin voimme elää taas niin kuin ennenkin. No hetken se siltä näyttikin, mutta toisin kävi! Se pirulainen vain huijasi meitä, ja nauraa nyt meille täysin rinnoin, kuinka vähän tiesitte sen metkuista ja voimasta. Se pieni otus saa isonkin miehen halutessaan polvilleen. Se odottaa joulua näyttääkseen kuinka paljon se suurissa sukujuhlissa saakaan tuhoa aikaan, eikä siltä ole turvassa kukaan.

NYT päätetään pistää sille hanttiin oikein isolla kädellä. Päätetään, että juhlitaan tänä vuonna pienemmissä piireissä, jossa voi turvavälejä käyttäen jokainen olla turvassa. Joulupukkikin voi käydä, mutta vain ulko-ovella, halaamatta ketään, koska se käy monissa perheessä ja näin leviämisvaara on suuri. Tämä on vain yksi joulu monien joulujen saatossa ja eletään vain toivossa, että ensi jouluna on kaikki toisin.

Nyt puuhataan rokotettakin ja siitä sitten ollaankin montaa mieltä. Joku on ehdottomasti sitä mieltä, ettei ota rokotetta, koska riski on iso. Jotkut taas ehdottomasti ovat sitä mieltä että ottaa heti, kun on mahdollista, kuten meidän Pesidenttimmekin. Jotkut taas arpoo siltä väliltä, koska se sikainfulenssan narkolepsia kummittelee edelleenkin. No onneksi Britit saa rokotteen lähiaikoina ja sieltä kyllä saamme tietoa jos jotakin pahaa tapahtuu.

Kaikesta huolimatta oikein rauhallista joulun odotusta teille kaikille!!